https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Filme Noi Groază Thriller

Unsane (Nebunie) 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Unsane (Nebunie) 2018, film online subtitrat în Română

  Sawyer Valentini (Claire Foy) este o femeie de afaceri tulburată care s-a mutat într-un oraş nou pentru a scăpa de un urmăritor care a terorizat-o vreme de doi ani. Sawyer caută un grup de suport pentru victimele hărţuirilor la un spital din apropiere şi vorbeşte cu un consilier. După o consultaţie iniţială în care mărturiseşte că s-a gândit de câteva ori să se sinucidă, Sawyer semnează fără să-şi dea seama documentele prin care acceptă să se interneze 24 de ore în salonul de psihiatrie al spitalului.

  Ea sună la poliţie, dar aceştia nu vor s-o ajute pentru că ea însăşi a semnat documentele de internare. După o altercaţie violentă cu una dintre celelalte colege de salon, Violet, şi un individ pe care-l recunoaşte ca fiind urmăritorul său, internarea lui Sawyer este extinsă cu o săptămână. Sawyer descoperă curând faptul că unul dintre infirmierii ei este urmăritorul care nu-i dă pace, David Strine (Joshua Leonard), care s-a angajat special pentru a fi aproape de ea.

  Cu toate că Sawyer încearcă să protesteze, răbufnirea ei o face să fie considerată instabilă psihic şi este sedată în mod repetat, oferindu-i-se diverse substanţe pe parcursul săptămânii pentru a o ţine în frâu. La un momentdat, David îi dă intenţionat o supradoză de pastile făcând-o să devină violentă şi dezorientată. Cu toate că lidera asistenţilor spitalului, Boles (Polly McKie), observă această eroare, ea nu realizează că David a făcut-o cu intenţie. Deşi rece şi distantă faţă de restul pacienţilor şi infirmierilor, Sawyer se destinde apoi şi se împrieteneşte cu un dependent de opium pe nume Nate (Jay Pharoah).

  Urmăreşte online filmul Unsane (Nebunie) 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: