https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dramă Filme Noi Război

The Yellow Birds 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Yellow Birds 2018, film online subtitrat în Română

  Doi tineri soldaţi aflaţi pe câmpul de luptă, Daniel Murphy, a.k.a. Murph (Tye Sheridan) şi Brandon Bartle (Alden Ehrenrich) încearcă să creeze o legătură care să-i ajute să treacă peste ororile războiului. Murph este mai mic cu doi ani decât Bartle şi îl abordează pe acesta deoarece a auzit că ar fi din acelaşi stat ca şi el. Deşi asta nu îl impresionează prea tare pe Bartle, el fiind un tip mai antisocial, ei încep să discute şi se dezvăluie unele diferenţe majore dintre cei doi.

  Murph este un băiat din clasa socială mijlocie care îşi doreşte să meargă la facultate după ce termină cu războiul în timp ce Bartle provine din clasa inferioară şi nu prea ştie ce îşi doreşte de la viaţă când se va întoarce din război. În ciuda acestor diferenţe, inocenţa de căţel nevinovat a lui Murph îi trezeşte un instinct protector lui Bartle şi între ei se naşte o camaraderie. Înainte de-a pleca pe front, ei au avut parte de-o petrecere la care au participat şi membrii familiilor soldaţilor, iar acolo Bartle o întâlneşte pe mama lui Murph, Maureen (Jennifer Aniston).

  Maureen este genul de persoană care-şi face grij tot timpul şi îl ia deoparte pe Bartle pentru a-l face să-i promită că dacă se va întâmpla ceva rău cu fiul ei atunci el va fi cel care-i dă vestea personal. Acest lucru îl responsabilizează chiar şi mai tare pe Bartle pentru a avea grijă de Murph. De îndată ce ajung în Irak, pericolele pe care trebuie să le înfrunte soldaţii devin imediat evidente.

  Urmăreşte online filmul The Yellow Birds 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: