https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Crimă Filme Noi

The Swindlers, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Swindlers, film online subtitrat în Română

  Jang Doo-chil e creierul din spatele unei escrocherii financiare de proporțîi, schemă Ponzi aplicată de acesta incluzând 25 de firme fictive care au reușit să însele încrederea a nu mai puțîn de 30.000 de oameni. Creând o pagubă de 4 miliarde de dolari, Jang părăsește Coreea via China, clandestin, cu ajutorul unui pașaport fals creat de “Ceață Nocturnă” (Jung Jin-young), un escroc aflat la ultima lovitură. Un val de sinucideri și un scandal imens vuiește în media coreeană, în timp ce cadavrul lui “Ceață Nocturnă” e găsit de polițiști, acesta spanzurandu-se, aparent măcinat de remușcări. Doar că fiul sau, Ji-sung (Hyun Bin), la rândul sau un escroc notoriu, nu crede varianta oficială, știind prea bine că Jang i-a ucis tatăl. În consecință, timp de 8 ani de zile pornește pe urmele lui Jang, până când apar dovezi ale morții creierului din spatele ingineriei financiare ce a zguduit Coreea. Revenit în Seul, Ji-sung e capturat de procurorul Park Hee-su (Yoo Ji-tae), după ce media fierbe din nou în urmă dezvăluirilor cum că Jang ar fi în viață undeva în Thailanda. Interese politice și dorința de răzbunare ii unesc pe cei doi în obiectivul capturării lui Jang, motiv pentru care o echipa secretă de escroci condusă de Ji-sung și supervizată din umbră de procurorul Park pune la cale un plan de proporții pentru a-l prinde in cursa de Jang.

  Urmăreşte online filmul The Swindlers , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: