https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Animaţie Aventură Comedie Filme Noi

The Star – Primul Crăciun, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Star – Primul Crăciun, film online HD subtitrat în Română

  Cu 9 luni înainte de Hristos, Maria este vizitată de un înger care îi spune că va da naştere lui Mesia. Un şoarece pe nume Abby aude şi le spune celorlalte animale în timp ce o stea începe să strălucească pe cer. Şase luni mai târziu, un măgar se satură să meargă la moară şi doreşte să se alăture unui negustor ambulant pentru a se simţi mai important. Tatăl său îl ajute să scape de la morarul care-i deţine şi ajunge cu glezna rănită acasă la Maria şi Iosif.

  Maria îl ia pe măgar şi îl numeşte Boaz, prescurtat Bo, şi îi spune lui Iosif că este însărcinată, acesta din urmă acceptând situaţia Mariei după ce se roagă la Dumnezeu. În acest timp, Bo şi prietenul său Dave pun la cale să evadeze din nou, în ciuda faptului că Maria se comportă foarte frumos cu ei, însă ajunge să ramână acolo vreme de mai multe luni.

  Între timp, trei bărbaţi înţelepţi şi cămilele lor, Felix, Cyrus şi Deborah, sosesc acasă la Regele Herod. Înţelepţii prezintă darurile foarte valoroase pentru rege, dar când aceştia menţionează că darurile sunt pentru „noul rege”, ei sunt alungaţi pentru a se întâlni cu el, dar îşi trimite în secret cel mai de nădejde soldat pe care-l are şi cei doi câini ai acestuia, Thaddeus şi Rufus, pentru a-l găsi şi ucide pe noul rege. Cqnd Maria şi Iosif pleacă din Nazaret pentru a merge la Betleem, Bo şi Dave încearcă o nouă evadare, dar sunt confruntaţi de Thaddeus şi Rufus care au aflat despre casă interogând-o pe Abby.

  Urmăreşte online filmul The Star – Primul Crăciun, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: