Crimă Filme Noi Groază Thriller

The Prodigy – Anomalie, film online subtitrat în Română

În data de 22 august, 2010, într-o zonă rurală din Ohio, criminalul în serie Edward Scarka este împuşcat mortal de către poliţie atunci când se efectuează un raid asupra casei sale. La momentul morţii lui Edward, în Pennsylvania, cuplul căsătorit format din Sarah şi John îşi întâmpină noul născut, Miles. Odată cu trecerea timpului, Miles prezintă o inteligenţă şi o înţelepciune deosebită de la vârste foarte mici, începând să vorbească fluent la o vârstă la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. 

Când Miles împlineşte vârsta de opt ani, Sarah şi John încep să observe nişte schimbări în comportamentul acestuia. Într-o noapte, el îi face o farsă dădacei sale, Zoe, rănind-o foarte grav, însă susţine că nu îşi aminteşte nimic referitor la acel incident. La şcoală, el îşi atacă un coleg cu o cheie. Sarah îl duce pe Miles la un psiholog pe nume Elaine Strasser şi îi oferă o casetă în care era înregistrat Miles vorbind în somn. 

Elaine dă caseta mai departe către un coleg de-al ei pe nume Arthur Jacobson, un expert în renaştere şi reîncarnare. Arthur dezvăluie faptul că ceea ce vorbeşte Miles este limba maghiară, iar traducerea a ceea ce spune el este “Îţi voi scoate ochii şi te voi privi murind, târfo.” Sarah refuză să creadă ceea ce îi spune Arthur cum că un spirit malefic doreşte să preia controlul asupra copilului ei, însă după ce se mai întâmplă nişte lucruri foarte urâte şi înspăimântătoare, Miles îi recunoaşte în cele din urmă că cineva îi invadează visele noaptea şi că trebuie „să facă loc”. 

Urmăreşte online filmul The Prodigy – Anomalie, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *