https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Filme Noi Thriller

The Night Comes for Us – În Umbra Nopţii 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Night Comes for Us – În Umbra Nopţii 2018, film online subtitrat în Română

  În apogeul puterii sale, Triada din Sud-Estul Asiei controlează 80% din operaţiunile de contrabandă din întreaga Asie. Folosndu-se de faimosul Triunghi Auriu ca fiind principală bază, Triada profită din greu de traficul de carne vie, droguri şi arme. Pentru a păstra canalele libere şi a evita haosul sau turbulenţele venite din exterior, liderii Triadei au creat o mică unitate de delegaţi de elită numiţi „Six Seas”, cărora le oferă mână liberă să ia măsuri extreme pentru a restabili ordinea şi supunerea. Identitatea celor şase, femei şi bărbaţi, este învăluită în mister.

  După ce masacrează un sat din cauza faptului că cineva a furat bani de la Triadă, Ito vede o fetiţă pe nume Reina şi când cei din Triadă sunt pe cale să o ucidă, el se întoarce împotriva lor şi îi omoară pe toţi, suferind la rândul sau o rană severă. El o ascunde pe Reina în casa lui unde este găsită de iubita sa Shinta. În timp ce îl îngrijeşte, ea îl acuză că s-a implicat s-o salveze pe Reina.

  Din câte se pare, dacă vreun membru din Six Seas îşi încalcă ordinele sau nu-şi îndeplineşte misiunea, atunci acela va fi ucis. Ito dezvăluie faptul că plănuieşte să facă rost de noi identităţi pentru ei şi pentru Reina, astfel că vor putea să plece din Indonesia în căutarea unei vieţi mai bune. Şeful său îl sună apoi pe Arian, unul dintre prietenii lui Ito, şi îi spune acestuia că Ito a dezertat şi că trebuie să fie găsit şi ucis conform regulamentului.

  Urmăreşte online filmul The Night Comes for Us – În Umbra Nopţii 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: