https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Filme Noi Groază SF

The Meg: Confruntare în adâncuri 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Meg: Confruntare în adâncuri 2018, film online subtitrat în Română

  O echipă de salvare condusă de Jonas Taylor încearcă să elibereze un grup de marinari prinşi într-un sumbarin nuclear, iar Jonas observă cum carena submarinului este avariată de o creatură necunoscută. Doi salvatori rămân captivi în submarinul avariat şi spun că se vor întoarce în căteva minute la submersibila de salvare. Însă Jonas hotărăşte să îi abandoneze deoarece se teme că vor muri şi alţi salvatori dacă mai aşteaptă. După ce pleacă, submarinul avariat explodează. Jonas încearcă să explice faptul că o creatură imensă este devină de dezastru, dar nimeni nu îl crede şi toţi îl învinovăţesc pe el.

  Cinci ani mai târziu, miliardarul Jack Morris se întâlneşte cu Dr. Minway Zhang la o unitate de cercetare pe care Morris o finanţează. Zhang şi fiica lui, Suyin, supervizează o misiune de explorare a ceea ce ar putea fi cea mai adâncă secţiune din Groapa Marianelor. Expediţia este condusă de către Lori, acum fosta soţie a lui Jonas, Toshi şi The Wall. Misiunea pare să decurgă bine până când o creatură foarte mare le loveşte submersibila şi îi fac să piardă contactul cu baza.

  James “Mac” Mackreides sugerează ca Jonas să fie trimis în adâncuri pentru o tentativă de a-i salva pe cei de acolo, citând similarităţile din povestea sa. Deşi Heller nu prea e de acord, Zhang şi Mac hotărăsc să se ducă în Thailanda pentru a-l aduce pe Jonas să se ocupe de misiunea de salvare. Suyin încearcă ea însăşi să îi salveze, dar un calmar colosal o împiedică. Înainte de-a o ucide, un rechin masiv ucide calmarul. Acceptând să ajute, Jonas se aventurează în adâncuri şi îşi înfruntă cea mai mare temere în încercarea de-a o salva pe fosta soţie şi ceilalţi membri ai echipajului.

  Urmăreşte online filmul The Meg: Confruntare în adâncuri 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: