https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Biografic Comedie Dramă Filme Noi

The Man Who Invented Christmas (Omul care a inventat Crăciunul), film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Man Who Invented Christmas (Omul care a inventat Crăciunul), film online subtitrat în Română

  La doi ani după marele succes avut cu „Oliver Twist”, autorul Charles Dickens (Dan Stevens) are parte de dificultăţi financiare din cauza eşecului suferit cu ultimele trei cărţi p ecare le-a scris şi publicat. Respins de către editori, el îşi pune în cap să scrie o nouă carte care să-i readucă aprecierea şi banii pierduţi. Căutând inspiraţie prin Londra, mai ales la o înmormântare a unui bărbat bogat unde sunt foarte puţini oameni, el începe să scrie A Christmas Carol şi datorită faptului că mai sunt doar şase săptămâni până la Crăciun şi speră s-o publice până atunci.

  Pe măsură ce Charles începe să scrie povestea, el interacţionează cu personajele despre care scrie, cel mai notabil dintre ele fiind chiar Scrooge (Chrisopher Plummer). Ajutându-l pe Dickens este una dintre servitoarele sale, Tara, o imigrantă irlandeză care ştie să scrie şi să citească, fiind capabilă să ofere sfaturi utile pentru autor.

  În timp ce scrie, Charles este întâmpinat de sosirea tatălui său, John Dickens (Jonathan Pryce), care-l consideră pe acesta ca fiind imatur şi iresponsabil din punct de vedere financiar. Relaţia lui Charles cu familia sa este una din ce în ce mai rece, el străduindu-se din răsputeri să termine cartea la timp şi nu reuşeşte să dea de cap poveştii lui Scrooge. Aflând că Charles intenţionează să-l lase pe Tiny Tim să moară, Tara sugerează să facă în aşa fel încât Scrooge să îl salveze. Charles refuză să-i mai ceară ajutorul şi mai apoi o alungă dintr-un exces de furie.

  Urmăreşte online filmul The Man Who Invented Christmas (Omul care a inventat Crăciunul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: