https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dragoste Dramă Filme Noi Groază

The Keeping Hours 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Keeping Hours 2018, film online subtitrat în Română

  Filmul începe cu un cuplu care se pregătește pentru o nuntă acasă la ei. Mark și Elizabeth au deja un băiat împreună pe care l-au numit Jacob. După opt ani de relație ei hotărăsc să o și oficializeze printr-o nuntă la care să participe familia și prietenii. Timpul trece apoi în viitor și ne prezintă acest cuplu fiind acum divorțat după ce Jacob a fost ucis într-un accident rutier. Tatăl conducea mașina, iar mama este de părere că nu a fost suficient de atentă cu asigurarea centurii băiatului.

  Fiecare se învinovățește unul pe celălalt, dar și ei pe sine înșiși, pentru moartea tragică a copilului. Mark este un avocat foarte acaparat de munca de birou de la firma sa foarte importantă. Elizabeth s-a recăsătorit, a scris o carte și locuiește într-o casă luxoasă împreună cu fiicele sale vitrege. Mark este deranjat de chiriașii care au abandonat fosta lor casă maritală pe care au dat-o spre închiriere.

  Mark inspectează casa unde luminile au niște fluctuații și aude niște zgomote stranii. El aude pași și când merge să verifice mai atent găsește o jucărie de-a lui Jacob în podul casei. El îl vede apoi pe însuși Jacob și leșină. După ceva timp și ajustări, Mark acceptă faptul că ceea ce vede este fantoma reală a lui Jacob. Când Jacob îl întreabă despre Elizabeth el merge după ea și î-l arată pe Jacob. Deși îl vede la rândul său, Elizabeth crede că Mark o păcălește într-un mod crunt, însă învață să accepte realitatea și se bucură de faptul că băiatul a revenit în viețile lor, deși niciunul dintre părinți nu îl poate atinge.

  Urmăreşte online filmul The Keeping Hours 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: