https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Biografic Dramă Filme Noi Muzical

The Greatest Showman (Omul Spectacol), film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Greatest Showman (Omul Spectacol), film online subtitrat în Română

  P. T. Barnum a avut parte de-o copilărie dificilă, iar el şi tatăl său, Philo, un croitor, lucra pentru familia Hallett şi Barnum se îndrăgosteşte de fiica şefului lor, Charity. Cu toate că ea este trimisă pentru a-şi termina studiile, Barnum o asigură pe aceasta că nu vor fi despărţiţi. Cei doi continuă să menţină legatura prin intermediul scrisorilor şi sereîntâlnesc după ce ajung amândoi la maturitate, în cele din urmă ajungând să se şi căsătorească şi să-şi crească cele două fiice în New York.

  Ei duc o viaţă umilă în New York, dar chiar dacă Charity este fericită, Barnum tânjeşte la mai mult. Barnum îşi pierde locul de muncă după ce compania la care lucra este obligată să intre în faliment. Făcând un pariu riscant cu el însuşi, el face un împrumut la bancă păcălindu-i cu un gaj fals. El foloseşte banii pentru a cumpăra un muzeu în Manhattan unde sunt expuse diverse modele realizate din ceară.

  La început, vânzările sunt modeste, iar la sugestia copiilor săi de-a prezenta ceva „viu”, el caută nişte „ciudaţi” care să performeze la muzeul său. Acest lucru atrage o audienţă masivă, în ciuda protestelor şi recenziilor negative, lucru care-l face pe Barnum să redenumească muzeul în „Circul lui Barnum”. Căutând modalităţi de a-şi spori popularitatea printre cei din clasa superioară a societăţii, el se întâlneşte cu dramaturgul Phillip Carlyle şi îl convinge să se alăture spectacolelor sale. Carlyle este încântat de Anne Wheeler, o artistă afro-americană, dar îşi ascunde sentimentele faţă de ea.

  Urmăreşte online filmul The Greatest Showman (Omul Spectacol), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: