https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Filme Noi SF Thriller

The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018, film online subtitrat în Română

  Când Ruby se trezeşte în ziua în care face zece ani, ceva la ea pare să se fi schimbat. Ceva suficient de înfricoşător încât părinţii ei o încuie în garaj şi sună la poliţie. Ceva care a făcut în aşa fel încât să fie trimisă la o „tabără de reabilitare” guvernamentală brutală. Ea s-ar putea să fi supravieţuit unei boli misterioase care a ucis majoritatea copiilor din America, numai că supravieţuind ei s-au ales cu ceva mult mai rău: nişte abilităţi înfricoşătoare pe care nu le pot controla!

  Ajunsă la 16 ani, Ruby este una dintre cele mai periculoase astfel de persoane speciale. Când adevărul iese la suprafaţă, Ruby abia reuşeşte să scape cu viaţă din tabăra respectivă. Ea se află acum pe fugă, disperată să găsească singurul loc în care persoanele ca ea pot să fie în siguranţă – East River! Ea se alătură unui grup de copii care au scăpat la rândul lor din taberele unde au fost reţinuţi. Liam, liderul lor curajos, se îndrăgosteşte de Ruby, dar indiferent cât de mult tânjeşte şi ea la el, Ruby nu poate să îşi permită să se apropie de el.

  Urmăreşte online filmul The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: