https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Animaţie Dramă Familie Filme Noi

The Breadwinner, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • The Breadwinner, film online HD subtitrat în Română

  Parvana este o fetiţă care trăieşte în zona din Afghanistan ce se află sub controlul Talibanilor, iar tatăl ei este arestat pe nedrept atunci când un tânăr volatil din rândurile talibanilor i se pare că acesta l-ar fi insultat. Familia fetei este lăsată, astfel, fără vreo rudă bărbătească deoarece fratele ei mai mare a murit inurma cu câţiva ani. Problema este una extrem de serioasă deoarece neavând un bărbat care să le însoţească, ele nu au voie să iasă afară.

  După ce Parvana eşuează în a face rost de mâncare când iese afară că fata, ea se gândeşte că ar fi o idee bună să-şi taie părul şi să se îmbrace ca un băiat, pretinzând că este nepotul tatălui ei pentru a putea să facă rost de mâncare necesară supravieţuirii sale şi a familiei sale. Şmecheria funcţionează de minune, iar fetiţa reuşeşte să facă rost de mâncare şi bani. La sfatul unei alte fete care se preface a fi băiat, Parvana se duce la închisoarea unde este ţinut tatăl ei şi încearcă să mituiască gărzile pentru a o lăsa să-l viziteze.

  Planul acesta nu îi mai iese, iar gărzile o alungă. Parvana este hotărâtă să nu se dea bătută şi munceşte mai mult pentru a strânge bani să poată oferi o mită maimare. Între timp, mama ei este forţată să scrie unei rude prin care acceptă să o ofere pe fiica mai mică, Soraya, spre căsătorie în schimbul obţinerii unui adăpost şi protecţie.

  Urmăreşte online filmul The Breadwinner, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: