https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dragoste Dramă Filme Noi Thriller

Submergence, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Submergence, film online subtitrat în Română

  Filmul este bazat pe un roman şi are în centrul atenţiei o poveste de dragoste dintre o biomatematiciană pe nume Danielle Flinders, care este fascinată de viaţa din cele mai adânci niveluri ale oceanului, şi James More, un agent secret care se pretinde expert în domeniul apei pentru a încerca să obţină nişte dovezi referitoare la activităţile celor din Al Qaeda în Somalia. Povestea este construită în jurul unor cuvinte cheie precum „imersiune”, „adâncuri”, „întuneric” şi „lumină”, acestea fiind ilustrate prin secţiuni divergente în care Danielle explorează adâncul oceanului în timp ce James este răpit, ţinut într-o cameră obscură şi torturat de radicalii somalezi.

  Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la un resort luxos din Normandia şi nu le-a luat deloc mult pentru a se îndrăgosti nebuneşte unul de altul, însă împrejurările nefavorabile cauzate de meseria lor îi obligă să se despartă pentru a-şi îndeplini fiecare sarcinile de serviciu. Aflaţi amândoi într-o stare de izolare, singurul lucru care-i ajută să treacă peste greutăţi este gându-l că se vor revedea într-o bună zi.

  În ciuda faptului că James este torturat cu bestialitate de către teroriştii somalezi pentru a-l convinge să dea o declaraţie în faţa camerelor de luat vederi cum că ar susţine cauza lor, el nu cedează acestor torturi şi se agaţă de orice moment pe care l-a petrecut în compania lui Danielle pentru a-şi alina suferinţa şi a reuşi să rămână pe linia de plutire în toată această situaţie dramatică în care se regăseşte.

  Urmăreşte online filmul Submergence, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: