Acțiune Aventură Filme Noi SF

Spider-Man Far from Home, film online subtitrat în Română

Spider-Man Far from Home (2019), film online subtitrat în Română

În Ixtenco, Mexic, Nick Fury şi Maria Hill investighează o furtună ciudată şi se întâlnesc cu Elementalii Pământului. Quentin Beck, un bărbat cu super puteri, soseşte pentru a lupta cu creatura. În New York, Şcoala de Ştiinţe şi Tehnologie Midtown reîncepe anul şcolar pentru a-i include pe studenţii care fuseseră resuscitaţi în urmă cu opt luni. Şcoala organizează o excursie în Europa de două săptămâni în care Peter Parker, încă afectat de moartea lui Tony Stark, plănuieşte să-şi mărturisească sentimentele faţă de colega de clasă MJ şi să evite acţiunile eroice.

La o strângere de fonduri pentru oamenii străzii organizată de mătuşa lui May, Parker este avertizat de Happy Hogan că urmează să fie contactat de Fury, însă Peter alege să ignore mesajul. Peter pleacă apoi după ce este copleşit de întrebările referitoare la Stark. El şi prietenii lui merg în Veneţia, Italia, iar colegul său de clasă, Brad, îi devine concurent în cursa pentru a o cuceri pe MJ.

Elementalii de Apă lovesc în Veneţia şi provoacă haos în oraş. Beck soseşte şi se luptă cu creatura, reuşind să o distrugă. Fury se întâlneşte cu Parker şi îi oferă acestuia ochelarii lui Stark ce sunt oferiţi succesorului său. Ochelarii sunt echipaţi cu Inteligenţa Artificială numită E.D.I.T.H. ce are acces la toată baza de date a Stark Industries şi comandă o mare sursă de arme orbitale. Beck susţine că Elementalii i-au ucis familia şi că el provine dintr-o realitate diferită, unul dintre multiplele Multiversuri. Parker refuză oferta lui Fury de a se reîntoarce în acţiune şi alege să-şi reia cursurile.

Urmăreşte online filmul Spider-Man Far from Home (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net