https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Filme Noi Groază Mister Thriller

Slender Man – Legenda lui Slender Man 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Slender Man – Legenda lui Slender Man 2018, film online subtitrat în Română

  Într-un mic oraş din Massachusetts, patru prietene pe nume Wren (Joey King), Hallie (Julia Goldani Telles), Chloe (Jaz Sinclair) şi Katie (Annalise Basso) îl invocă pe faimosul Slender Man (Javier Botet). O săptămână mai târziu, Katie dispare fără urmă, iar celelalte trei fete se duc la ea acasă pentru a încerca să găsească nişte indicii referitoare la dispariţia ei. Cele trei fete descoperă faptul că prietena lor Kate a fost implicată în zona ocultă şi că şi-a dorit ca Slender Man să o ia.

  În acel moment, fetele se hotărăsc să ia legătura cu acest Slender Man într-o tentativă de a o readuce înapoi pe Katie, oferind altceva în schimbul eliberării sale. Wren, care a aprofundat subiectul acesta al lui Slender Man şi cunoaşte mitologia foarte bine, le avertizează pe Hallie şi pe Chloe că nu trebuie să deschidă ochii indiferent ce s-ar întâmpla atunci când vor lua legătura cu Slender Man pentru a evita moartea sau nebunia.

  Cu toate acestea, Chloe se panichează în timpul ceremoniei şi deschide ochii, văzându-l astfel pe Slander Man. Ceva vreme mai târziu, Slender Man intră în casa lui Chloe şi o duce pe aceasta în pragul nebuniei. Hallie îi spune iubitului ei, Tom (Alex Fitzalan), faptul că a văzut o anumită filmare şi îi cere acestuia să nu se uite şi el. Wren, suferind de nişte viziuni înfricoşătoare, caută o soluţie pentru această problemă în vreme ce Hallie încearcă fără succes să îşi vadă de viaţă pe mai departe. Puţin timp după, sora mai mică a lui Hallie, Lizzie (Taylor Richardson), suferă un puternic atac de panică şi este dusă la spital.

  Urmăreşte online filmul Slender Man – Legenda lui Slender Man 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: