https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Filme Noi Thriller

Skyscraper – Infernul din zgârie-nori 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Skyscraper – Infernul din zgârie-nori 2018, film online subtitrat în Română

  Will Sawyer a fost unul dintre cei mai buni agenţi de la FBI care se ocupa de situaţiile în care oamenii erau ţinuţi ostatici de diverşi agresori sau terorişti, el fiind chiar liderul unei astfel de echipe de intervenţii din cadrul agenţiei speciale. Acum, însă, el s-a retras din activitate din cauza unui incident în urma căruia a rămas fără un picior şi s-a îndreptat către alte căi mai puţin periculoase de a-şi câştiga existenţa, ocupându-se de evaluarea clădirilor înalte, aşa-zisele zgârie-nori, din punct de vedere al siguranţei pentru ocupanţi şi n unumai.

  El primeşte oferta de-a călători în China pentru a evalua cel mai înalt şi considerat a fi cel mai sigur zgârie-nori din lume. După o perioadă petrecută acolo, el realizează în cel mai cumplit mod posibil faptul că acest zgârie-nori este orice altceva numai sigur nu! Când se produce un incendiu teribil la o înălţime apreciabilă din zgârie-nori, Will este scos ţap ispăşitor pentru acest incident şi toată lumea încearcă să pună mâna pe el. Asta, însă, este cea mai mică dintre problemele cu care se confruntă Will, deoarece la câteva etaje deasupra locului unde s-a pornit incendiul se află şi familia lui care nu are nicio şansă de-a coborî şi el trebuie să facă în aşa fel încât să scape de cei care-l urmăresc şi să-şi salveze familia.

  Urmăreşte online filmul Skyscraper – Infernul din zgârie-nori 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: