https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Animaţie Aventură Comedie Filme Noi

Sherlock Gnomes 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Sherlock Gnomes 2018, film online subtitrat în Română

  Sherlock Gnomes si asistentul lui, Gnome Watson, dau buzna într-un muzeu unde cel mai mare inamic al lor, o mascotă numită Moriarty, ţine ostatici mai mulţi pitici de grădină, plănuind să îi distrugă. După o luptă scurtă, Moriarty este învins şi, din câte se pare, ucis de un schelet de dinozaur. Între timp, Gnomeo şi Julieta, dar şi restul găştii de pitici de grădină, se mută în Londra. Pe când se aflau acolo, cei doi îndrăgostiţi sunt proclamaţi drept liderii grădinii.

  Gnomeo pleacă pentru a găsi o floare pe care s-o planteze în grădină, dar este prins. El şi Julieta au parte de-o mică ceartă, însă apoi realizează cu stupoare faptul că lipsesc şi restul piticilor de grădină. Sherlock şi Watson sosesc la faţa locului pentru a cerceta, iar apoi Gnomeo şi Julieta îşi unesc forţele cu ei pentru a da de cap acestui mister. Sherlock urmează o pistă care îi este oferită de Moriarty despre care cred că ar fi încă în viaţă după ultima lor confruntare.

  Grupul se desparte apoi pentru a acoperi mai multe piste într-un timp mai scurt. Mai târziu, Watson pare să fie ucis de o piatră Gargaoliană, lucru care întristează profund grupul. În cele din urmă, Sherlock îşi dă seama că următorul indiciu se află în parc. El şi Julieta se deghizează în veveriţe pentru a putea să obţină nişte informaţii de la un câine şi reuşesc cu mare greutate. Între timp, Gnomeo află locul în care se află piticii ţinuţi captivi.

  Urmăreşte online filmul Sherlock Gnomes 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVEr 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: