Acțiune Aventură Comedie Filme Noi

Shazam! film online subtitrat în Română

În New York-ul anului 1974, tânărul Thaddeus Sivana se ceartă cu tatăl şi fratele său atunci când se duc împreună cu maşina la Rock of Eternity, un templu magic ascuns într-o altă dimensiune. El se întâlneşte cu vrăjitorul magic Shazam, ultimul membru rămas din Consiliul celor Şapte Vrăjitori, care şi-a petrecut câteva secole în a căuta un nou campion cu „inimă pură”, asta după ce precedentul campion, alimentat de sentimentul de răzbunare, a eliberat cele Şapte Păcate Mortale asupra lumii. 

Thaddeus este tentat de Păcate şi e considerat a fi nevrednic de postul de campion aşa că este trimis înapoi pe Pământ. După întoarcere, el încearcă să se ducă înapoi în acea dimensiune, dar nu face nimic altceva decât să provoace un accident de maşină, iar tatăl său rămâne paralizat în urma acestuia şi fratele lui îl învinovăţeşte pentru accident. În zilele noastre, orfanul Billy Batson încalcă legea în timp ce încearcă să o găsească pe mama lui biologică şi ajunge într-o casă socială condusă de Victor şi Rosa Vazquez unde se mai află alţi cinci copii. 

Între timp, adultul Sivana, fiind încă supărat de respingerea din copilărie, descoperă o cale de a se întoarce pe Rock of Eternity. Acolo, el fură Ochiul Păcatului şi devine marioneta răului ucigându-şi fratele, tatăl şi boardul de directori al companiei familiei sale. La şcoală, Billy îl salvează pe unul dintre colegi săi şi ajunge el însuşi ţinta micilor agresori care-l urmăresc până la un metrou unde îşi face apariţia Shazam care-l alege pe Billy să devină noul campion. 

Urmăreşte online filmul Shazam! (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HDRIP.

Server 1


Server 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *