https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dramă Fără subtitrare Filme Noi Mister Thriller

Searching – Căutarea 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Searching – Căutarea 2018, film online subtitrat în Română

  În San Jose, California, David Kim se uită peste nişte fotografii vechi şi filmări cu fiica lui Margot, împreună cu soţia decedată, Pamela, aceasta murind în urmă cu aproape doi ani din cauza unei boli cumplite, iar după aceea el şi Margot s-au îndepărtat. Într-o noapte, Margot se duce acasă la o prietenă pentru a studia împreună într-un grup. În timp ce David doarme, Margot încearcă să îl sune de trei ori, fără vreun rezultat. În dimineaţa următoare, el încearcă s-o sune înapoi, dar degeaba.

  Mai târziu, el sună la instructorul de pian al lui Margot pentru a întreba de ea, însă e informat că Margot a renunţat la cursuri în urmă cu şase luni, iar David realizează că banii pe care pretindea că îi foloseşte la cursuri erau folosiţi în alte scopuri. Dându-şi seama că Margot a dispărut, David sună la poliţie şi cazul ei este atribuit detectivului Rosemary Vick, care cere informaţii despre personalitatea fetei şi prieteniile acesteia.

  David reuşeşte să îi acceseze contul de Facebook al lui Margot şi discută cu prietenii de acolo, descoperind faptul că fiica sa nu a mai avut niciun prieten apropiat de la moartea mamei sale. Vick îl sună pentru a-l informa că Margot şi-a făcut un buletin fals şi îi arată imagini de la camerele de supraveghere din trafic de pe o autostradă din afara oraşului, sugerând că e posibil ca Margot să fi fugit de bună voie. David, neconvins de această ipoteză, continuă investigaţiile sale personale profilurile de pe internet create de fiica lui şi găseşte noi piste pe care să le urmeze împreună cu poliţia.

  Urmăreşte online filmul Searching – Căutarea 2018, FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: