https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Dramă Filme Noi

Samson 2018, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Samson 2018, film online subtitrat în Română

  Plasat în Gaza într-o perioadă tumultuoasă a anilor 1170 Înainte de Christos, filmu începe cu evreii înrobiţi de către Filistinienii conduşi de maleficul Rege Balek (Billy Zane) şi de fiul său chiar şi mai monstruos Rallah (Jackson Rathbone). Evreii au şi ei un as în mânecă pentru această luptă în persoana lui Samson (Taylor James), un om care este produsul unei naşteri miraculoase care a prevestit faptul că într-o bună zi el va fi cel care-şi va conduce poporul către libertate, fiind ajutat de darul său al puterii supraomeneşti.

  Cu toate acestea, Samson nu este convins pe deplin de toate aceste lucruri – chiar dacă urmează învăţăturile religioase care îi interzic să consume alcool, să atingă morţii sau să-şi taie părul, el crede că trebuie să existe şi modalităţi mai paşnice de-a se ocupa de opresorii poporului său. Această atitudine nu este chiar pe placul celor doi părinţi ai săi (Lindsay Wagner şi Rutger Hauer), iar aceştia sunt şi mai puţin mulţumiţi când anunţă că vrea să se însoare cu o frumoasă filistină pe nume Taren (Frances Sholto-Douglas).

  Din păcate pentru el, Rallah a recunoscut deja pericolul pe care îl poate reprezenta Samson şi hotărăşte să creeze haos în timpul nunţii celor doi, făcându-l pe Samson să-şi invoce în cele din urmă puterile sale şi să învingă de unul singur mai multe sute de soldaţi înarmaţi. Mulţi ani după aceea, el şi-a asumat rolul de lider al comunităţii, însă el ar dori în continuare să cadă mai degrabă de acord cu Regele decât să pornească un război împotriva acestuia.

  Urmăreşte online filmul Samson 2018 , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: