https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dramă Filme Noi Mister Thriller

Red Sparrow, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Red Sparrow, film online subtitrat în Română

  Dominika (Jennifer Lawrence) reprezintă foarte multe lucruri. Ea este o fiică devotată hotărâtă să îşi protejeze mama indiferent de costuri. O balerină talentată a cărei ferocitate i-a împins trupul şi mintea dincolo de limitele absolute. O maestră în ale seducţiei şi luptei manipulative. În momentul în care cariera de balerină îi este curmată de o accidentare teribilă, Dominika şi mama ei au viitorul pus sub semnul incertitudinii. Dorind să îşi asigure ei şi mamei sale un viitor stabil, lipsit de griji, Dominika se lasă manipulată pentru a se înscrie în Şcoala Sparrow.

  Această şcoală este una secretă care recrutează şi instruieşte viitori spioni pentru serviciile secrete şi învaţă tinerii cu potenţial, aşa cum este şi ea, să îşi folosească abilităţile mentale şi fizice ca pe adevărate arme împotriva inamicilor. După ce este supusă unor proceduri de instrucţie sadice şi perverse, ea trece testele şi devine cea mai periculoasă „Vrăbiuţă” pe care a produs-o vreodată acest program. Dominika trebuie să adapteze persoana care a fost cu noile puteri pe care le deţine în momentul de faţă. Acum, propria ei viaţă şi toţi cei pe care îi iubeşte se află într-un pericol iminent, iar un agent american de la CIA face tot posibilul s-o convingă că nu trebuie să aibă încredere în nimeni altcineva decât în el.

  Urmăreşte online filmul Red Sparrow, cu subtitrare în Română şi calitate HDCAM.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: