https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Aventură Filme Noi SF

Ready Player One, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Ready Player One, film online subtitrat în Română

  În anul 2045, cea mai mare parte marile oraşe au devenit nişte adevărate mahalale din cauza suprapopulării, poluării şi schimbărilor climaterice. Pentru a scăpa din această dezolare în care se află, oamenii se refugiază în realităţile virtuale, cu precădere în lumea creată de OASIS, o companie care a creat realitate virtuală unde oamenii se pot angrena în numeroase activităţi de serviciu, educaţie sau divertisment. Wade Watts (Tye Sheridan) este un adolescent din Columbus, Ohio care frecventează OASIS şi încearcă să câştige „Jocul lui Anorak”, un joc conceput de fondatorul OASIS recent decedat, James Halliday (Mark Rylance).

  James a ascuns un mesaj secret în interiorul jocului său şi a conceput o competiţie al cărei premiu constă în preluarea în totalitate a companiei şi averea de 500 de miliarde de dolari. Câştigătorul va trebui să găsească acel mesaj bine ascuns de James, iar Wade este determinat să fie el cel care pune mâna pe colosala avere. Bineînţeles că la un asemenea premiu competiţia este una extrem de acerbă, iar în timp ce Wade lucrează cu câţiva prieteni de-ai lui, corporaţia gigant IOI angajează mai mulţi jucători pentru a încerca să găsească primii comoara şi a prelua controlul asupra OASIS. Aceştia vor recurge la orice şmecherie pe care o pot face pentru a-şi atinge scopul, începând cu jocul însuşi şi ajungând în realitate.

  Urmăreşte online filmul Ready Player One 2018 , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: