https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Crimă Filme Noi Thriller

Proud Mary, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Proud Mary, film online HD subtitrat în Română

  O asasină plătită care excelează în meseria ei ajunge fără să intenţioneze asta la început să ia în grija sa un copil în vârstă de 13 ani. Ea devine protectoarea acestuia şi în tot acest timp încearcă să se elibereze pe sine de o viaţă plină cu regrete. Mary îl întâlneşte pe băiat, Danny, într-o circumstanţă deloc fericită, ba chiar dramatică pentru băiat: ea îl ucide pe tatăl acestuia şi îl lasă orfan.

  Danny, la rândul său, este un mic infractor care lucrează pentru un mafiot local făcând mici treburi ilegale în numele său. Condiţia lui Danny trezeşte în Mary un instinct matern pe care şi l-a reprimat toată viaţa ei, începând din adolescenţă când era o fată rătăcită în viaţă şi care a fost salvată de Benny, un gangster care a instruit-o să devină asasina letală ce a devenit acum şi a făcut-o pe Mary o parte importantă din propria lui familie. Acesta este un cuib din care nimeni nu are voie să plece.

  Benny este un monstru foarte prietenos şi devine evident motivul pentru care Mary ar dori să se elibereze din ghearele sale – şi, mai mult decât atât, de ce încă mai evită să încerce o relaţie de dragoste cu fiul acestuia lipsit de suflet, Tom. Ei reprezintă, însă, clanul său, numai că şi-ar dori să respire din nou aer curat. Drept urmare, luându-şi acum responsabilitatea de-al ţine pe Danny departe de lumea periculoasă de pe străzi, Mary face tot posibilul să se îndepărteze ea însăşi de trecutul criminal şi să încerce s-o ia de la început.

  Urmăreşte online filmul Proud Mary, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: