https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Biografic Crimă Dramă Filme Noi

Molly’s Game – Jocuri secrete, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Molly’s Game – Jocuri secrete, film online HD subtitrat în Română

  Molly Bloom este forţată de tatăl ei să devină schioară şi este foarte aproape de-a se califica la Olimpiada de Iarnă din 2002, numai că o accidentare severă îi pune punct prematur carierei promiţătoare. În loc să urmeze planul iniţial de-a face facultatea de drept, Molly hotărăşte să îşi ia un an liber şi să se mute în Los Angeles. De îndată ce ajunge acolo, ea se angajează chelneriţă la un club unde se întâlneşte cu un om de afaceri lipsit de succes pe nume Dean.

  Ea îi devine apoi manager de birou lui Dean şi acesta o implică în jocurile de poker ilegale. Mulţi oameni faimoşi şi plini de bani participă la jocurile de poker ale lui Dean. Molly face o grămadă de bani numai din bacşişuri. La început, ea habar n-are despre subiectul poker, dar învaţă repede cum să îi facă pe jucători să îi lase bacşişuri. Ea speră mai ale să-l mulţumească pe cel mai de succes jucător, Jucătorul X, prin atragerea de noi participanţi.

  Dean, văzând că Molly devine tot mai independentă în conducerea jocurilor, încearcă să o controleze, iar mai apoi o concediază. Datorită anilor petrecuţi acolo şi contactelor pe care şi le-a făcut de-a lungul vremii, Molly hotărăşte să îşi creeze propriile ei jocuri de poker. Ea închiriază un penthouse dintr-un hotel şi angajează personal care s-o ajute cu jocurile. Jucătorul X şi mulţi alţi jucători pleacă de la Dean pentru a participa la jocurile lui Molly, ea bucurâdu-se de foarte mare succes şi câştigând mai mulţi bani decât ar fi visat vreodată. Însă odată cu succesul intra pe fir şi FBI-ul.

  Urmăreşte online filmul Molly’s Game – Jocuri secrete, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: