https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Filme Noi Thriller

Manhunt 2018, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Manhunt 2018, film online subtitrat în Română

  Du Qiu este un avocat chinez care a reprezentat compania farmaceutică Tenjin în multiplele procese care i-au fost intentate, însă acum el este relocat de către management în America. El participă la o petrecere unde preşedintele companiei, Yoshihiro Sakai, îl desemnează pe fiul său Hiroshi drept conducător al departamentului de dezvoltare a noilor medicamente. La petrecere, Du Qiu întâlneşte o femeie pe jumătate chineză pe nume Mayumi, însă apoi o pierde din vedere. Sakai îi spune femeii misterioase să-l seducă pe Du Qiu pentru a rămâne în Japonia.

  Ea dansează cu el la petrecere şi apoi se furişează în casa lui înainte de sosirea sa. Du Qiu se trezeşte şi are parte de şocul vieţii când o găseşte pe femeie moartă în dormitorul său. Du Qiu cheamă poliţia şi insistă asupra faptului că nu are nimic de-a face cu moartea femeii. În timp ce este luat de acolo, ofiţerul corupt Mamoru Ito îi creează o oportunitate de-a scăpa împuşcând un alt ofiţer.

  Yamura şi noul partener Rika merg pe intuiţia primului şi se îndreaptă către un loc unde-l găsesc pe Du Qiu deghizat ca un muncitor. Du primeşte apoi ajutor din partea unui bătrân şi al altor câţiva rezidenţi dintr-un mic oraş unde se ascunde atunci când poliţia îl caută. Asasina Rain este apoi angajata pentru a-l găsi şi ucide pe Du Qiu, dar apoi îşi dă seama că ţinta ei este omul care a ajutat-o în trecut atunci când fusese ameninţată de nişte oameni periculoşi, aşa că îl ratează intenţionat.

  Urmăreşte online filmul Manhunt 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: