https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Comedie Dragoste Filme Noi

Love per Square Foot 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Love per Square Foot 2018, film online subtitrat în Română

  Sanjay Chaturvedi (Vicky Kaushal) se uită cu jind spre o clădire unde locuieşte un cuplu fericit în apartamentul lor. Sanjay lucrează la o bancă pe post de inginer IT şi visează să îşi cumpere într-o zi propriul său apartament. El găseşte apoi o schemă de obţinere mai uşoară a unui apartament pentru cuplurile căsătorite. Sanjay are o relaţie mai apropiată cu o femeie care are acces la această schemă, Rashi Khurana (Alankrita Sahai), şi îi cere acesteia să-i devină parteneră în intenţia de-a obţine fondurile necesare cumpărării casei.

  Rashi este, însă, căsătorită deja şi îl refuză pe Sanjay, ea folosindu-se de el doar ca o escapadă sexuală, nedorind nimic în plus, chiar dacă el ar vrea ceva mai mult. Karina D’Souza (Angira Dhar) lucrează la bancă şi locuieşte împreună cu mama ei, având la rândul său vise de a-şi cumpăra propriul apartament. Când îi prezintă celui ce ar urma să-i devină soţ această şansă de-a achiziţiona o casă împreună, el refuză deoarece are deja o casă a lui şi ar putea să se mute împreună acolo.

  Sanjay se întâlneşte mai apoi cu Karina la o petrecere şi după ce au un conflict din cauza serviciului, cei doi aranjează să se „combine” temporar pentru a profita de ofertă şi a-şi împlini visul de-a avea propria lor casă. După ce fac rost de nişte acte false şi aplică pentru împrumut, cei doi devin din ce în ce mai apropiaţi şi ajung să se ataşeze unul de altul.

  Urmăreşte online filmul Love per Square Foot 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVEr 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: