Acțiune Crimă Filme Noi Thriller

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (John Wick 3: Război Total), film online subtitrat în Română

La scurtă vreme de la evenimentele filmului precedent, fostul asasin plătit John Wick este acum cel mai căutat om din Manhattan şi nu numai. După uciderea lui D’Antonio, pe capul lui Wick se pune o recompensă foarte mare pe care toţi vânătorii de recompense îşi doresc să pună mâna şi să capete faima că l-au ucis pe marele Wick. Aflat pe fugă acum cu o grămadă de asasini pe urmele sale, John ajunge la Biblioteca Publică din New York şi recuperează nişte lucruri importante ascunse într-o carte. 

El reuşeşte să scape de mai mulţi asasini care-l pândesc la fiecare colţ de stradă în New York şi ajunge la o aşa-zisă „Directoare” – o femeie din trecutul său care acceptă obiectul recuperat din carte ca pe un “bilet” de a trece în siguranţă în Casablanca, Maroc. De asemenea, femeia îi face clar faptul că prin acest favor şi-a epuizat toate datoriile faţă de el şi nu mai poate să-l ajute cu nimic suplimentar. 

Între timp, ajuns în Casablanca, John se întâlneşte cu Sofia, o fosta prietenă şi manageră la Casablanca Continental. El îi prezintă un marcaj şi îi cere acesteia să-l direcţioneze către „Bătrân”, un membru de rang înalt dintr-o organizaţie criminală din care făcea parte şi victima lui pentru a-i cere acestuia să anuleze recompensa pusă pe capul său. Sofia îl duce la un asasin pe nume Berrada care refuză totuşi să îi spună unde se află Bătrânul, trimiţându-l să hoinărească la întâmplare prin deşert până când nu-l vor mai ţine picioarele. 

Urmăreşte online filmul John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019 (John Wick 3: Război Total), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

Server 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net