https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Filme Noi Mister Thriller

Ittefaq – Coincidence, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Ittefaq – Coincidence , film online subtitrat în Română

  Vikram (Sidharth Malhotra) este un scriitor britanic apreciat ce are rădăcini indiene. În noaptea lansării celei de-a doua cărţi în Mumbai, el se întoarce la hotelul unde este cazat şi descoperă cu groază că soţia, Katherine, este moartă. Când poliţia soseşte la locul cu pricina, el îi evită şi fuge. Mai târziu în acea noapte, Maya (Sonakshi Sinha), o tânără casnică ce se află în acelaşi apartament unde Vikram s-a refugiat, observă o maşină de poliţie şi se grăbeşte să ceară ajutor.

  Poliţia intră în apartamentul ei şi îl gaseşte pe Vikram stând lângă cadavrul soţului femeii care a fost la rândul său ucis. După ce culege toate indiciile de la faţa locului, ofiţerul de poliţie Dev Verma (Akshaye Khanna) îi interoghează pe cei doi martori şi suspecţi în acelaşi timp. Conform relatărilor lui Vikram, el a fugit de poliţie deoarece a crezut că i se va înscena uciderea soţiei sale şi a intrat într-un apartament din apropiere unde a văzut-o pe Maya aruncând ceva la gunoi şi i-a cerut ajutor, iar mai apoi o serie de întâmplări au condus la uciderea soţului ei, dar nu el a fost vinovatul.

  Conform mărturiei lui Maya, Vikram ar fi sunat la uşa ei şi, rănit fiind, i-ar fi cerut ajutor. Ea l-a lăsat să intre, însă mai apoi a aflat de la ştiri cum că poliţia îl caută pentru că e suspect de crimă. Vikram ar fi luat un cuţit şi ar fi ameninţat-o cu uciderea, iar apoi a căutat nişte documente prin biroul soţului ei, iar apoi ea descrie într-un mod cu totul diferit tot ce s-a întâmplat în seara respectivă. Dev va trebui să ia ambele mărturii şi să încerce să înţeleagă care dintre versiuni este cea corectă.

  Urmăreşte online filmul Ittefaq – Coincidence , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: