https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Animaţie Aventură Comedie Filme Noi

Isle of Dogs – Insula câinilor 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Isle of Dogs – Insula câinilor 2018, film online subtitrat în Română

  Într-o Japonie distopică dintr-un viitor deloc îndepărtat, un virus teribil afectează toţi câinii din ţară. În ciuda faptului că omul de ştiinţa Watanabe este aproape de-a găsi un leac, primarul autoritar al oraşului Megasaki, Kenji Kobayashi, semnează un decret prin care toţi câinii să fie expulzaţi pe Insula Gunoaielor. Primul câine trimis în exil este Spots, cel care a aparţinut lui Atari Kobayashi, nepotul orfan al primarului. Şase luni mai târziu, Atari fură un avion şi se duce pe Insula Gunoaielor pentru a-l găsi pe Spots.

  După o aterizare cu bucluc, el este preluat de un grup de câini condus de un câine negru numit Chief. Ei hotărăşc să îl ajute pe Atari să îl găsească pe Spots cu toate că Chief, un fost câine vagabond, este ezitant în a fraterniza cu oamenii. Ei reuşesc să evite o echipă de salvare care a fost trimisă acolo de primar pentru a-l recupera pe Atari. La insistenţele unei femele de rasă pură numită Nutmeg, Chief hotărăşte să îi însoţească în căutarea lor.

  Ei caută apoi sfaturi de la doi câini înţelepţi, Jupiter şi Oracle, care îi avertizează că există nişte câini canibali în partea mai izolată a insulei. Profesorul Watanabe găseşte un leac pentru virus, dar este otrăvit de către Kobayashi. O studentă americană venită pentru schimb de experienţă, Tracy Walker, suspectează o conspiraţie şi începe să investigheze pe cont propriu. Ea îl ia la rost pe fostul coleg al lui Watanabe, Yoko Ono, care confirmă suspiciunile lui Tracy şi îi oferă acesteia ultima doză din leac.

  Urmăreşte online filmul Isle of Dogs – Insula câinilor 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVEr 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: