https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dramă Familie Filme Noi Muzical

I Can Only Imagine (Pot doar să-mi imaginez) 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • I Can Only Imagine (Pot doar să-mi imaginez) (2018), film online subtitrat în Română

  Venind dintr-o casă cu un tată abuziv, Bart Millard în vârstă de 10 ani este lăsat la o tabără creştină de către mama lui, iar acolo o cunoaşte pe Shannon. După întoarcerea de la tabără, Bart descoperă că mama lui a plecat şi lucrurile sale sunt îndepărtate, lucru care conduce spre o altercaţie fizică cu tatăl său, Arthur, care preia custodia asupra lui. Mulţi ani mai târziu, Millard se află la liceul Lakeside şi are o relaţie cu Shannon.

  Sperând să-şi impresioneze tatăl, el începe să joace fotbal, dar ajunge să se accidenteze grav şi cariera sportivă îi este curmată din faşă. Pentru a-şi recupera creditele pe care le pierde de la fotbal, el se înscrie la cursurile de muzică, singurele cursuri rămase disponibile. Iniţial, Millard este desemnat să fie tehnician de sunet, iar după ce directoarea îl prinde cântând de unul singur ea îl alege să joace rolul principal într-o piesă a liceului.

  El nu îi spne tatălui său despre piesă, iar în timp ce Bart se ridică la înalţimea rolului primit, Arthur este copleşit de nişte probleme abdominale, refuzând totuşi să le spună lui Bart şi Shannon de faptul că a fost diagnosticat cu cancer. În dimineaţa următoare, Millard dă glas frustrărilor sale faţă de tatăl său, iar acesta ripostează violent. Shannon îl presează pe Bart să se deschidă sufleteşte, dar acesta răspunde prin ruperea relaţiei cu ea şi pleacă pentru a-şi încerca norocul în oraş după absolvire.

  Urmăreşte online filmul I Can Only Imagine (Pot doar să-mi imaginez) 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: