https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Comedie Crimă Filme Noi Mister

Game Night – Jocul de-a detectivii 2018 film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Game Night – Jocul de-a detectivii 2018, film online subtitrat în Română

  Gameri competitivi, Max şi Annie s-au întâlnit în timpul unei nopţi de trivia la un bar şi s-au îndrăgostit rapid unul de altul, ajungând să se şi căsătorească. Ei încearcă să aibă un copil, dar tentativele se soldează cu eşecuri din cauza stresului la care este supus Max referitor la comparaţia care se face între el şi fratele său Brooks. În timpul unei nopţi obişnuite în care participă la diverse jocuri împreună cu prietenii Ryan, Kevin şi Michelle, Brooks îşi face apariţia şi relatează întâmplări stânjenitoare din copilărie cu Max.

  De asemenea, Annie îl consideră pe Brooks foarte arogant şi hotărăşte să lucreze cu Max pentru a-l învinge în jocul pe care-l vor juca. Max şi Annie încearcă să ţină secrete jocurile nocturne de vecinul Gary, un fost poliţist lipsit de umor şi foarte ciudat pe care nu l-au mai invitat la jocurile lor după ce soţia sa, o bună prietenă de-a lor, a divorţat de el. Când oaspeţii sosesc, inclusiv noua parteneră a lui Ryan, Sarah, Brooks le povesteşte despre jocul pe care l-a pus la cale.

  După o vreme, un actor care interpretează un agent FBI le spune firul misterului pe care vor trebui să-l dezlege, numai că imediat doi bărbaţi mascaţi dau buzna şi îl atacă atât pe el cât şi pe Brooks. Oaspeţii, crezând că totul este regizat şi face parte din joc, privesc fără prea mult stres. După ce Brooks este luat din casă de aceştia, cuplurile încep să încerce rezolvarea cazului folosindu-se de indiciile lăsate în urmă de actor.

  Urmăreşte online filmul Game Night – Jocul de-a detectivii 2018 , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: