https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Seriale

Black Lightning, serial online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Black Lightning serial online HD subtitrat în Română

  După ce a lansat Arrow, The Flash, Supergirl şi Legends of Tomorrow, canalul The CW îl găzduieşte şi pe Black Lightning, un popular supererou de culoare din colecţia de personaje a DC Comics. Serialul discută relevant dificila alegere de a deveni justiţiar, acţionând astfel împotriva legii, şi cauzele acestei alegeri. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la serialul al cărui prim sezon de 13 episoade a debutat pe 16 ianuarie.

  Jefferson Pierce (Cress Williams) este director la un liceu destinat comunităţii de culoare din oraşul Freeland. Ascensiunea unei bande de răufăcători, Cei 100, ale cărei acţiuni lasă poliţia neputincioasă, provoacă nelinişte în comunitate. După ce fiica sa este arestată pentru că a participat la proteste ce ar fi trebuit să determine autorităţile să declare război Celor 100, Pierce este forţat să-şi asume adevărata identitate: până în urmă cu nouă ani era Black Lightning, un supererou în stare să controleze electricitatea. Nu trece mult şi zvonurile despre revenirea justiţiarului pune oraşul pe jar: Tobias Whale (Marvin Jones III), liderul Celor 100 şi fost politician corupt forţat să devină gangster de acţiunile anterioare ale lui Black Lightning, declară război total…

  Urmăreşte online serialul Black Lightning, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  Sezonul 1 – Ep 1

  Sezonul 1 – Ep 2

  Sezonul 1 – Ep 3

  Sezonul 1 – Ep 4

  Sezonul 1 – Ep 5

  Sezonul 1 – Ep 6

  Sezonul 1 – Ep 7

  Sezonul 1 – Ep 8

  Sezonul 1 – Ep 9

  Sezonul 1 – Ep 10

  Sezonul 1 – Ep 11

  Sezonul 1 – Ep 12

  Sezonul 1 – Ep 13

  Final de sezon pentru Black Lightning!

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: