Aventură Comedie Familie Fantezie Filme Noi

Dumbo, film online subtitrat în Română

În anul 1919, călăreţul Holt Farrier, care a participat şi în Primul Război Mondial unde şi-a pierdut piciorul, se întoarce după război la Circul Medici Brothers condus de către Max Medici. Circul a ajuns în probleme mari financiare şi Medici a fost nevoit să-şi vândă caii de la circ după ce soţia lui Holt, la rândul ei angrenată în călărie, Annie, a murit din cauza Gripei Spaniole, astfel că Mediciîl pune pe Holt să se ocupe de elefănţica însărcinată, Mrs Jumbo. 

Jumbo fată un pui de elefant cu nişte urechi neobişnuit de mari şi Medici îi ordonă lui Holt să-i ascundă urechile înainte ca publicul să-l vadă. Totuşi, puiul îşi arată accidental urechile la primul său spectacol şi publicul îl porecleşte batjocoritor drept „Dumbo”. Mrs Jumbo este îngrozită şi înfuriată de tratamentul incorect la care este supus puiul său şi dă buzna în ring, făcând o grămadă de daune şi omorând accidental unul dintre dresori care era abuziv. 

După aceea, să evite problemele care ar putea să apară cu publicul din cauza acestui incident, Medici hotărăşte să o vândă pe Mrs Jumbo. Fiul şi fiica lui Holt, Joe şi Milly, încearcă să-l consoleze pe Dumbo şi descoperă uimiţi faptul că acesta este capabil să zboare atunci când dă din urechi, folosindu-le ca pe nişte aripi. Într-un alt spectacol, Dumbo joacă rolul unui pompier care trebuie să stingă un incendiu cu apa aruncată prin trompa sa, dar spectacolul decurge prost şi el ajunge să fie captiv pe o platformă înaltă, înconjurat de flăcări. Milly îl încurajează pe Dumbo să îşi folosească abilităţile de a zbura şi astfel toată lumea este şocată. 

Urmăreşte online filmul Dumbo, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net