https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Acţiune Crimă Dramă Filme Noi

Death Wish (Nimic de pierdut) 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Death Wish (Nimic de pierdut) 2018, film online subtitrat în Română

  Într-un viitor în care cititul cărţilor şi căutarea cunoaşterii adevărate este scoasă în afara legii, singura sursă de omorâre a timpului liber este o reţea de televiziune care combină într-un fel Twitter şi un post TV de ştiri, unde oamenii comentează despre diverse subiecte banale ce se petrec zi de zi. Din când în când mai sunt transmise arestări ale celor numiţi drept „eels” – adică cititori de cărţi – şi chiar incendierea unor munţi de cărţi pentru a se induce în conştiinţa publică faptul că acestea sunt interzise şi nu ar trebui să se apropie de aşa ceva.

  Vedetele acestui „show” televizat sunt „piromanii” Montag (Michael B. Jordan) şi căpitanul său, Beatty (Michael Shannon). Ei fac parte dintr-un grup care folosesc lansatoare de flăcări pentru a arde nu doar cărţile ci şi casele celor care sunt prinşi că le deţin sau chiar fac contrabandă cu ele. Montag iubeşte atât locul său de muncă, dar mai ales publicitatea care vine odată cu acţiunile sale, însă el are o schimbare de viziune când întâlneşte o femeie în vârstă care este dispusă să se jertfească pentru biblioteca sa.

  Înainte de-a aprinde bricheta care-i curmă viaţa, ea murmură un cuvânt care pare să fie un fel de cod secret. Montag este atât de şocat de gestul femeii încât fură o carte pentru a putea să înţeleagă de ce ar fi cineva dispus sa-şi dea viaţa pentru aşa ceva. Nesiguranţa sa creşte atunci când în viaţa lui apare Clarisse (Sofia Butella), o agentă dublă care care lucrează atât pentru Beatty cât şi pentru un club de carte subteran.

  Urmăreşte online filmul Death Wish (Nimic de pierdut) 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: