https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Comedie Dragoste Dramă Filme Noi

Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018, film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018, film online subtitrat în Română

  Patru femei au participat la un club de carte vreme de 30 de ani, împrietenindu-se datorită pasiunii comune pentru literatură. Vivian (Jane Fonda), care deţine şi construieşte hoteluri, se întâlneşte cu Arthur (Don Johnson), un bărbat a cărui cerere în căsătorie a refuzat-o în urmă cu 40 de ani. Ei încep să flirteze, dar Vivian a refuzat mereu să se aşeze la casa ei deoarece se bucură de independenţă. Diane (Diane Keaton) a rămas văduvă recent şi fiicele sale ar vrea ca ea să se mute mai aproape de ele în Arizona deoarece o cred în pericol fiindcă locuieşte singură.

  Sharon (Candice Bergen) este judecătoare ce a rămas celibatară după divorţul din urmă cu 15 ani de soţul împreună cu care are şi un băiat. Carol (Mary Steenburgen) se bucură de o căsnicie fericită împreună cu Bruce (Craig T. Nelson), care s-a pensionat recent, dar cărora le cam lipseşte intimitatea. Într-o zi, cele patru femei ajung să citească Fifty Shades of Grey şi încep să fie foarte atrase de conţinutul cărţii.

  Văzând-o ca pe un apel la trezire, ele hotărăsc să-şi extindă orizonturile vieţii şi vânează plăceri pe care l-au evitat până acum. În timp ce se află în drum spre Arizona la fetele sale, Diane se întâlneşte cu Mitchell (Andy Garcia) şi între ei se dezvoltă o pasiune comună, în ciuda faptului că Diane este cam ezitantă deoarece şi-a pierdut soţul recent. Vivian petrece tot mai mult timp împreună cu Arthur, dar din cauza temei sale de angajament ea încearcă să îl ţină oarecum la distanţă.

  Urmăreşte online filmul Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: