Dramă Filme Vechi Mister Thriller

Bad Timing, film online subtitrat în Română

Bad Timing (1980), film online subtitrat în Română

Un psihiatru, care locuiește la Viena, intră într-o relație tumultoasă cu o femeie căsătorită. Când femeia ajunge la spital din cauza unei supradoze, un inspector devine interesat să descopere detaliile aventurii lor.
Acțiunea filmului are loc la Viena. O tânără americană este adusă la spital după ce a luat o supradoză de pastile, aparent într-o tentativă de suicid. Un detectiv de poliție suspectează un joc ciudat din partea iubitului ei, un profesor american de psihologie. În timp ce medicii încearcă să-i salveze viața, detectivul îl interoghează pe profesor, iar prin flashback-uri vedem evenimentele care duc la motivele femeii de a se sinucide; relația ei furtunoasă și intens sexuală cu profesorul, băutura și înstrăinarea de soțul ei ceh. Un studiu întunecat erotic al mai multor personaje.

În post- războiului rece în Viena, Milena ( Russell ), o tânără femeie americană de douăzeci de ani , este dusă la camera de urgență după aparent o supradozare. Cu ea este Alex Linden ( Garfunkel ), un psihiatru american care locuiește în oraș, fiind profesor. Narațiunea descrie povestea lor de dragoste, care se ridică în cele din urmă la o obsesie sexuală nesănătoasă din partea lui Alex…

Urmăreşte online filmul Bad Timing (1980), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4


Server 5


Server 6


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net