Acțiune Filme Noi Thriller

Anna, film online subtitrat în Română

Anna (2019), film online subtitrat în Română

KGB-ul condus de un anume Vassiliev ordonă ca toţi agenţii secreţi americani să fie vânaţi şi ucişi oricând au ocazia. Cinci ani mai târziu, Anna, o frumoasă femeie care a căzut victimă abuzurilor domestice, nu mai vede niciun rost în a continua să trăiască şi este decisă să-şi ia viaţa. Totuşi, lucrurile iau o turnură neaşteptată atunci când un ofiţer de la KGB numit Alex îi propune să vină să lucreze pentru ei, iar ea acceptă cu ceva ezitări.

Anna este supusă timp de un an de zile mai multor antrenamente pentru a deveni o asasină redutabilă şi i se spune că va putea să-şi vadă de viaţă aşa cum vrea după ce va fi lucrat pentru KGB vreme de cinci ani. Totuşi, Vassiliev nu are nici cea mai mică intenţie să onoreze această înţelegere, lăsând să se înţeleagă faptul că singura cale de a ieşi din KGB este moartea. Ea merge sub acoperire şi se angajează în Paris ca manechin.

În acelaşi timp, ea completează o serie de misiuni şi asasinate în beneficiul serviciului secret rus. Când este descoperită de CIA, ei încearcă s-o recruteze pentru a se întoarce împotriva KGB-ului şi a-l ucide pe Vassiliev, primind în schimb promisiunea că va putea să renunţe imediat la meseria de agent şi va duce o viaţă protejată în Hawaii. Între timp, Olga, superioara ei din KGB, care nu prea fusese de acord cu cooptarea ei în organizaţie, observă schimbări în comportamentul Annei şi, spre surprinderea ei, şi ea este de acord cu uciderea lui Vassiliev, asta pentru ca Olga va deveni noua şefă în locul său.

Urmărește online filmul Anna (2019), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4


SERVER 5


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net