https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Biografic Crimă Dramă Filme Noi

All the Money in the World (Pentru toţi banii din lume), film online subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • All the Money in the World (Pentru toţi banii din lume), film online subtitrat în Română

  In anul 1973, tanarul Paul, nepotul unui mogul din industria petroliera care la acea vreme era cel mai bogat cetatean din lume, este rapit la Roma de niste criminali. Acestia cer o rascumparare in valoare de 17 milioane de dolari. Parintii lui Paul au divortat in urma cu doi ani din cauza dependentei de droguri a tatalui sau, iar mama sa a renuntat la orice bunuri pe care le-ar fi putut obtine in schimbul custodiei depline asupra baiatului. Drept consecinta, ea n-are bani pentru a plati rascumpararea.

  Ea se duce la vila fostului socru pentru a-i cere bani de rascumparare, numai ca acesta refuza susţinând că astfel ar încuraja şi alte răpiri ale membrilor familiei. Presa imediat începe să relateze pe subiect, mulţi crezând că femeia este şi ea foarte bogată şi o acuză de faptul că nu vrea să plătească. Intre timp, cei din familia lui Paul din partea tatalui aranjeaza ca un fost agent al CIA sa se ocupe de caz si sa-l recupereze pe baiat.

  Paul este tinut ostatic intr-o locatie izolata din Italia. La inceput, rapitorii sai, mai ales Cinquanta, sunt toleranti cu el datorita faptului ca e linistit si se supune cerintelor fara sa cauzeze probleme. Totusi, lucrurile devin tot mai tensionate pe masura ce saptamanile continua sa treaca si rascumpararea nu este platita, o perioada mult mai lunga decat se asteptau ei. Intre rapitori incep sa apara certuri referitoare la o posibila mutare a lui Paul intr-o alta locatie din cauza apropierii iernii si ascunzatoarea lor nu este potrivita in conditii de frig.

  Urmăreşte online filmul All the Money in the World (Pentru toţi banii din lume), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: