Aventură Comedie Dramă Filme Noi

A Dog’s Journey – Câinele, adevăratul meu prieten 2, film online subtitrat în Română

A Dog’s Journey 2019 (Câinele, adevăratul meu prieten 2), film online subtitrat în Română

Bailey este un câine bătrân de rasă mixtă care trăieşte fericit alături de stăpânul său Ethan (Dennis Quaid) şi de soţia acestuia, Hannah (Marg Helgenberger) Cei doi au o fică pe nume Gloria, care urăşte câinii, şi o nepoată de doar doi ani pe nume Clarity June „CJ”. Bailey, care se adresează publicului prin intermediul gândurilor sale, este ataşat în mod special de CJ. Într-o zi, Ethan descoperă ceva neobişnuit la Bailey şi când îl duce la veterinar acesta îi pune un diagnostic crunt: este bolnav de cancer la stomac.

În cele din urmă, deoarece boala lui Bailey se agravează, Ethan nu are de ales decât să ceară veterinarului să îl eutanasieze. Nouă ani mai târziu, Bailey, care s-a reîncarnat într-o căţea de rasă diferită pe nume Molly, este parte dintr-un lot de căţei care toţi sunt adoptaţi numai Molly şi fratele ei preferat, Rocky, rămân ultimii. În cele din urmă Rocky este adoptat de un băiat pe nume Trent şi familia acestuia.

Rămasă singură, Molly observă în depărtare o fetiţă pe care o recunoaşte ca fiind CJ, ajunsă acum la vârsta de 11 ani. Molly, amintindu-şi de o promisiune pe care i-a făcut-o lui Ethan pe când era Bailey, fuge spre CJ şi aceasta, care acum locuieşte cu mama ei într-o casă, o ia pe Molly şi o ascunde să n-o vadă Gloria. În cele din urmă, Gloria descoperă căţelul şi o ceartă pe CJ că l-a luat fără să-i spună, dar puştoaica o convinge pe mama ei să-l păstreze pentru că se simte neglijată.

Urmărește online filmul A Dog’s Journey 2019 (Câinele, adevăratul meu prieten 2), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4


SERVER 5


SERVER 6


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FilmeUHD.Net