https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
A fost adăugat episodul 23 din The Flash Sezonul 4   A fost adăugat episodul 13 din Black Lightning Sezonul 1   A fost adăugată subtitrarea episodului 8 din MCMafia Sezonul 1
Dramă Filme Noi

6 Balloons – 6 Baloane, film online HD subtitrat în Română

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate

Filmul este pregatit! Este necesar sa instalati programul apasand pe descarcare sau pe player pentru ca filmul sa ruleze FULL HD cu subtitrare. Dupa instalare, filmul va rula automat.

Filme online subtitrate Filme online subtitrate • 6 Balloons – 6 Baloane 2018 , film online subtitrat în Română

  Este incredibil de dificil să iubeşti pe cineva care e dependent de anumite lucruri sau substanţe. Nu doar că dependenţa lor defineşte constant dinamica relaţiei, însă sunt şi precum un om care se îneacă, capabili de-a trage salvatorul la fund în încercarea disperată de-a se salva pe sine şi a mai lua o gură de aer. Katie (Abbi Jacobson) se pregăteşte să îi organizeze o petrecere surpriză iubitului său şi se duce să cumpere nişte baloane împreună cu părinţii ei.

  Numai că fratele ei, Seth (Dave Franco), alături de fiica în vârstă de patru ani a acestuia, lipsesc din peisaj. Katie încearcă să-i trimită mesaje pentru a da de el şi a vedea ce face de nu a apărut, iar când răspunsul din partea lui Seth nu soseşte ea realizează stupefiată că cea mai mare temere a lor s-a adeverit. Când se duce la el acasă pentru a-l lua la petrecere, ea observă că nici nu i-a citit mesajele, iar imediat se confirmă temerea cum că Seth, dependent de heroină în recuperare, tocmai a recidivat.

  El acceptă să meargă la un centru de detoxificare, iar Katie se duce cu el la clinică pentru a se reabilita… din nou. Katie ar avea timp şi să cumpere tortul de care le-a spus prietenilor şi familiei că se duce să-l ia şi s-o aducă pe micuţa Ella la petrecere. Numai că planurile sale nu se prea potrivesc, iar clinica nu doreşte să-i accepte asigurarea de sănătate, iar o zi în clinică ar costa 5000 de dolari pentru zece zile. Apoi, trupul/dependenţa lui Seth începe să se revolte împotriva lui însuşi.

  Urmăreşte online filmul 6 Balloons – 6 Baloane 2018 , cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  TRAILER

  SERVER 1

  SERVER 2

  SERVER 3

  GOODPLAY SRL

  Postează un comentariu!

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
  https://filmeuhd.ro/cumpara-reclama/
  %d bloggers like this: